MazD'Minishoppe: Welcome to MazD'Minishoppe!

Wednesday, April 16, 2014

Welcome to MazD'Minishoppe!

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum. Terima kasih kerana telah menjadi pelanggan setia kepada MazD'Minishoppe, saya sangat menghargainya. Sudah lama saya tidak hantar email dan kasi update mengenai promosi dan produk baru. Ini adalah kerana saya asyik tertumpu kepada Facebook Page je. Blog pun dah lama tak update. InsyaAllah lepas ni, saya akan kerap update dan berhubung dengan customer2 saya dan juga yang telah sign up borang untuk dapatkan newsletter dan juga discount code untuk pembelian produk.

 Saya juga akan kerap share info dan tips kesihatan dan kecantikkan untuk anda semua dan juga untuk anak2 anda. Harap semua akan setia follow saya ya. InsyaAllah saya akan kasi servis yang terbaik untuk anda!

Sebelum saya mengakhiri Newsletter yang pertama tahun ini (akan ada lagi menyusul), di bawah saya nak share sikit latest produk yang ada dijual di MazD'Minishoppe yang belum di update lagi di blog dan shopping mall www.mazlinda.com

TQ.
Maz

BERINA C-PLUS 

Makanan kesihatan khas untuk anak anda yang berasaskan makana sunnah.
RM 38.00
PRIMADONA HYGIENE 
V-SPRAY 

Produk khas penjagaan untuk alat sulit wanita yang dapat menyelesaikan masalah keputihan anda.
RM 40.00
BRESTO BREAST SERUM 

Produk khas untuk menganjalkan dan memontokkan payudara anda!
RM 65.00

INGIN MEMBUAT PEMBELIAN??

Hanya email saya sekiranya perlu more info dan juga payment info.

Terima kasih! 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails