MazD'Minishoppe: My personal review untuk produk Nutri ShineWhite - Medina Essential

Saturday, April 26, 2014

My personal review untuk produk Nutri ShineWhite - Medina Essential

Assalamualaikum.
Ok, sebelum saya share tentang product info dan harga, saya nak share dulu pengalaman sendiri minum produk ni ya.....

Posting di FB Page pada 19 April 2014:
Salam dan selamat pagi.
Sekarang tiap2 pagi mesti nak kena Nutri ShineWhite dulu. Tak susah sebab sedap, mcm minum fresh apple juice setiap pagi.

Sejak minum ni (hari ke-8), memang kurang makan sebab kurang lapar (tak sabar nak timbang) rasa baju macam ada longgar2, kulit muka nampak lebih halus dan lembab dan yang paling best, masalah sembelit saya juga dapat diatasi, hari2 membuang dengan mudah dan yang paling ketara, kecergasan badan paling dapat dirasai. Bangun tidur senang, tak ada rasa letih2 walaupun stay up sampai ke malam buat kerja. Malam2 pun segar, mata tak ngantuk.

Alhamdullillah. Syukur kepada Allah kerana telah menemukan saya produk yang sesuai dengan keperluan badan saya, all in 1 (7 in 1). Produk yang berasaskan pemakanan Sunnah. Semoga saya dapat membantu ramai lagi dari segi kesihatan dan juga dari segi keewangan. InsyaAllah. Aminn.




Hari ini 26 April 2014, I FEEL GREAT & MY COMPLEXION LOOKS GREAT!! Sampai ada kawan tegur, saya makin putih dan 'mengecil'.....HAPPY GILOSSS!! Alhamdullilah.

For more info, boleh lah klik di sini -----> Medina Essential

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails