MazD'Minishoppe: 2013

Monday, November 18, 2013

LANGSING BERSAMA L'AROME APPLE STEM CELL ( SLIMMING SERUM )

  • "SWISS QUALITY PRODUCT" - MENGANDUNGI APPLE STEM CELL - KESAN YANG MENAKJUBKAN.


  • L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum

    - Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.
    - Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut.
    - Boleh disapukan pada double chin.
    - Menghaluskan tekstur kulit.
    - Mengeluarkan angin2 dalam badan.
    - Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland.

    ** 99% Berkesan menyelesaikan masalah gemok dan perut buncit
    ** 100% berkesan untuk hilangkan selulit dan strechmark

    Cara Pengunaan:
    Sapukan pada tempat yang bermasalah, 2 kali sehari selepas mandi mengikut kuantiti yang diperlukan.

    Serum tu pekat (yg biasanya digunakan oleh slimming centre) so guna sikit pun dah terasa panas.
  • 1 bulan perlukan 1-2 botol bergantung pada size badan setiap individu.

    Product teknologi dari Switzerland, repacked in Malaysia.

Harga:

1 kotak (2 botol) = RM300 (inc pos) / SS RM310
1 botol (30ml) = RM150 (inc pos) / SS RM160

1 kotak ada 2 botol
( SEBOTOL UNTUK SEBULAN )
Ada 2 Haruman dalam 1 kotak :
Lemon Grass 30 ML
&
White Musk 30 ML

Kandungan : 
Methyl Nicotinate,PytoCellTech(TM) Mulus Domestica,Actin Heat,
Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Extract,Lemon Grass Essential Oil.

Tuesday, September 10, 2013

EVE FIBRE: APAKAH KELEBIHANNYA DARIPADA FIBRE LAIN??

Kelebihan dan Kebaikan E.V.E Fiber:

  • Minuman diet serat E.V.E ialah minuman serat paling tinggi dan minuman serat kesihatan terbaik.
  • Membersihkan pengumpulan toksik dan logam berat di dalam tubuh.
  • Menjana lebih tenaga dan menjadikan kesihatan lebih baik.
  • Meningkatkan penghadaman serta metabolism.
  • Mengurang kembung perut dan gas serta mempertingkatkan pengurangan berat badan.
  • Membersihkan parasit, cacing dan telur-telurnya.
  • Meningkatkan keupayaan tubuh untuk menyerap nutrisi dari makanan.
  • Mengurangkan kesakitan dan membina sistem imunisasi yang kuat.

  • 1. Sakit kepala
    - Pengumpulan toksik di dalam usus akan memberi masalah kepada badan, menyebabkan kesan terhadap anda dan pelbagai gejala symptom.
    * Minuman serat diet E.V.E
    - Pembersih dalaman kolon yang terbaik dan boleh membersihkan badan anda dari logam-logam berat dan toksin-toksin lain yang boleh menyebabkan kurang aktif, kemalasan, sakit kepala dan migrain.

    2. Kurang tidur / kurang rehat
    - Tidur yang cukup adalah penting untuk memastikan fungsi badan yang sempurna. Malangnya, fungsi badan yang tidak sempurna boleh mengakibatkan kesukaran tidur, yang mana akan meningkatkan lagi ketidaksempurnaan fungsi badan.
    * Minuman serat diet E.V.E
    - Detoksifikasi dengan sistem minuman serat diet E.V.E yang lebih efisyen akan membersihkan dan membantu sistem kesihatan berfungsi dengan baik, mengurangkan tekanan, mendapat tidur yang baik dan lebih bertenaga. Anda akan berasa segar sepanjang hari.

    3. Ketidakselesaan dan ketidakstabilan mood
    - Bukanlah sesuatu yang normal. Ia selalu disebabkan oleh kekurangan tidur, kembung perut, masalah berat badan yang berlebihan, sistem penghadaman yang tidak teratur.
    - Anda boleh meningkatkan mood tanpa perubatan.
    - Anda akan mendapati anda akan lebih ceria dan lebih sihat apabila anda bebas dari toksin berlebihan dalam badan.
    - Sebab utama berat badan berlebihan adalah berasa penat dan hilang dorongan motivasi untuk bersenam kerana tiada keinginan yang mendalam.
    * Minuman serat diet E.V.E
    - Hanya minuman serat diet E.V.E ini, yang anda perlukan untuk memulakan hidup baru yang lebih sihat dan membersihkan sisa-sisa toksin dalam badan yang menyebabkan anda hilang motivasi dan tenaga.

    4. Sembelit / Kembung
    - Pembuangan najis seharusnya berlaku setiap hari.
    - Kekerapan yang kurang dari ini, contohnya 3 kali seminggu merupakan tanda anda mempunyai sembelit yang kronik.
    - Bayangkan perut anda seperti lebuhraya yang penuh dengan kenderaan. Sekiranya kenderaan di hadapan berhenti, kenderaan-kenderaan lain di belakang perlu berhenti juga, menunggu giliran setelah kenderaan di hadapan mula bergerak.
    * Minuman serat diet E.V.E
    - Anda memerlukan minuman serat diet E.V.E untuk membantu mengimbangi, iaitu dengan membersihkan kolon untuk memberi laluan kepada makanan seterusnya untuk diserat nutrisi-nutrisinya.
    - Apabila badan dibebani dengan isu-isu pencernaan, badan anda akan ber‘gas’ serta kembung, tidak selesa atau simptom-simptom yang memalukan.
    - Paling buruk, anda boleh dijangkiti parasit.

    5. Perut menggeleber / Buncit
    - Walaupun sesetengah kita kerap bersenam secara teratur, tetapi selalu mempunyai masalah mengurangkan beberapa paun terakhir, atau bonjolan perut yang degil. Ini adalah kerana senaman dan diet sahaja tidak dapat membersihkan toksin di dalam sistem pencernaan anda.
    * Minuman serat diet E.V.E
    - Dengan minuman serat diet E.V.E, anda akan mendapati bonjolan perut berkurangan dengan cepat.

    6. Penglihatan kabur
    - Penglihatan yang tidak baik adalah tanda-tanda semakin tua yang tidak bernasik baik atau tidak dapat dibendung, betul? SALAH!
    - Penglihatan and ayang kabur boleh disebabkan oleh toksin yang dikumpul melalui badan anda, logam berat dan toksin-toksin lain seperti barangan harian iaitu pewarna rambut, gasoline, dioxin yang terdapat di dalam peluntur.

    7. Nafas berbau
    - Jika anda mempunyai masalah penghadaman, anda kemungkinan besar mempunyai masalah nafas berbau.
    * Minuman serat diet E.V.E
    - Ia dapat memulihkan sistem penghadaman seterusnya melancarkan pencernaan. Nafas berbau yang dikaitkan dengan usus bertoksik akan hilang apabila sistem penghadaman semakin pulih.

    8. Kulit bermasalah
    - Kulit merupakan pertahanan badan kita. Tetapi kebanyakkan masalah kulit bermula dari dalam. Pengumpulan toksik dan sistem imunisasi yang lemah boleh merosakkan kulit.
    * Minuman serat diet E.V.E
    - Nyahtoksin dan pulihkan sistem pertahanan badan anda secara semulajadi dengan minuman serat diet E.V.E dan anda akan lihat keserlahan kesihatan kulit anda.

    9. Selalu penat / kelesuan
    - Pernah perasan orang kurus mendahului dan mempunyai lebih banyak tenaga berbanding dengan orang yang mempunyai berat badan berlebihan?
    - Alasannya: Apabila kamu membawa lebihan berat dan toksin, kamu akan lebih cepat kelesuan. Ia merupakan satu pusingan. Berat badan kamu bertambah, mudah keletihan dan tidak mempunyai tenaga untuk bergerak mahupun untuk hilangkan berat tersebut.
    * Minuman serat diet E.V.E
    - Dengan membersihkan toksin dan bahan buangan dari badan dengan minuman serat diet E.V.E, akan dapat membantu menurunkan berat badan anda dengan lebih baik.

Friday, August 30, 2013

Apakah Perkembangan Terkini Admin???

Assalamualaikum...

Ya Allah! Dah lamanya saya tak update blog ni. Mintak maaf banyak2 pada yang melawat blog saya untuk info terkini tapi tengok2 tak di update. InsyaAllah, lepas ni saya akan kerap meng-update blog saya.

So, apakah perkembangan terbaru saya? Banyak sebenarnya...dan saya akan update nanti di blog personal saya --->  http://notyetahomemom.blogspot.com/

Di sini...seperti biasa, saya akan update product info & testimoni. Be right back!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails