MazD'Minishoppe: 2012

Thursday, September 20, 2012

Mintak Maaf, Lama Tak Update!

Salam. Sejak ada facebook page ni, memang lama dah tak update blog, so tak apa....siapa yang dah LIKE page saya tu, updates dan testimoni sentiasa ada di sana, so siapa yang belum LIKE tu, sila2 lah LIKE segera ya ;) apa2 pun, blog ni tetap akan di kemaskini kan dari masa ke semasa......STAY TUNE!!

LATEST UPDATES & TESTIMONIES, CLICK HERE!

dan juga, minisite MazMiniShoppe telah siap, click InfoSihatMenawan untuk dapatkan info lanjut!

Sekiranya berminat nak tengok FESYEN APA YANG SESUAI DENGAN IMAGE ANDA??  just give it a click!!

Tuesday, April 3, 2012

~Manjakani E.V.E Intimate Soap~

INTRODUCING!!
Our new product from Secret Solution Resources ~ Manjakani E.V.E Intimate Soap~ Pati Manjakani & Pati Kacip Fatimah yang amat sesuai untuk keselesaan pada wanita. Terbaik untuk masalah keputihan dan bau yg kurang selesa. Selepas penggunaan pasti akan rasa lebih bersih, segar dan selesa. Cubalah sekarang dengan harga yang amat berpatutan.




Harga Jualan:-

RM25/bar (Semenanjung)
RM30/bar (Sabah/Sarawak)


**HARGA SUDAH TERMASUK KOS COURIER**

Tuesday, January 17, 2012

Evolle Miracle Bar



Dengan Evolle Miracle Bar Anda tidak perlu lagi membazir seperti di bawah:~

x cleanser
x whitener cream
x toner
x anti wrinkle cream
x firming cream
x smoothing & healing
x acne treatment
x eyebag remover
x pores concealer

Penggunaan setiap hari akan dapat membantu :

Mengembalikan wajah yg berseri
Mengembalikan wajah yang cerah semulajadi
Membantu mengembalikan Kulit yang halus dan licin seperti bayi
Mengatasi masalah jerawat
Mengatasi masalah jeragat
Membantu menutup liang roma yang terbuka luas
Membantu menghilangkan hitam dibawah mata
Membantu mengurangkan parut jerawat
Membantu menghilangkan Selulit pada badan
Membantu menghilangkan Hitam di celah peha dan ketiak
Menghilangkan white/black head di bahagian hidung
Menghilangkan bau badan
Membantu mengatasi masalah rambut berkelemumur dan gugur
Membantu membaikpulih rambut yang rosak
Membantu melebatkan rambut anda
Membaikpulih tumit yang pecah
Melembutkan tapak kaki yang kasar

Hanya Perlukan Evolle Miracle Bar untuk kelihatan lebih berseri & mempunyai kulit yang cantik serta menawan..Serta dapat mengatasi semua masalah yang anda hadapi.

Harga: RM69.00 (1 bar) + post RM6

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails