MazD'Minishoppe: April 2010

Friday, April 16, 2010

BEAUTISLEEP Mengembalikan 'AURA' Malam Pertama & PROTECUR-100 Dapat Membantu Anak2 Sentiasa Segar & Tidak Keletihan....

Salam,

Apa khabar semua? Harap2 semuanya sihat disamping keluarga tercinta. Sekarang ni cuaca tidak menentu, panas hujan,panas hujan, akibatnya ramailah yang jatuh sakit. Apatah lagi di musim H1N1 gelombang ke-2 yang melanda. OK, malas nak celoteh panjang, sebab semua orang pun tahu menjaga diri masing2 dan anak2 supaya tidak mudah dijangkit & jatuh sakit kan?? Ni sebenarnya nak sharing2 testimoni:~

Testimoni PROTECUR-100:~
[Daripada salah sorang customer saya, among the 1st yang ambik Pro-100 & Beautisleep]

"Dah sihatlah maz, alhamdulillah.Pro-100 tu..akak titik dlm milo..barulah dpt minum,anak2 pun akak bg..yg kecil tu asyik selsema je..so akak bg 3 x sehari kat dia lebih,pagi ni akak tgk dia segar je walaupun lmbt tidur,batuk pun dah hilang..shukur alhamdulillah..oklah tu..skrg mmg musim sakitkan..maz pun kena jaga diri..ya.."

"Nk pinjam testimoni..boleh,no problem..senang hati tgk anak sihat,anak akak yg ambil upsr tu hari2 ada tuition,aktiviti,tp sejak akak bg pro-100 ni..nampak mmg ada perubahan,walau balik lewat dgn homework yg byk,dia masih blh x ngantuk sampai kul 12 mlm,esok bgn pagi pun senang..lg satu yg pelik akak titik kat air kosong pun dia blh minum...rasanya cepat habis ni..nanti akak order lg dgn maz ya..ok maz..t.care"


Testimoni BEAUTISLEEP:~
[Juga daripada one of my first few customers yang makan Beautisleep]
"saje mencelah..
sy dah seminggu makan BS nih...beli ngan homemom..
alhamdullilah...ade perubahan dr segi 'mood' sy...
sejak dapat anak kedua nih sy agak 'dingin' dgn hubby...
makan XXX tuh takde effect sgt..
tp sejak makan BS, mood dah kembali cam mase mula mula kawin...
sengih manjang hubby heheh...
harap harap lepas nih ade improvement dr segi breast pulak..
maklumlaa almost 5 yrs BF..."

Itu saja setakat ni....ada lagi coming soon, akan di updatekan from time to time. So kawan2, apa tunggu lagi? Kembalikan 'aura' dengan hubby masing2 bagaikan malam pertama sebelum.....???

Also, a reminder to all parents:-
Semua ibubapa tahu bahawa air adalah sumber yang sangat penting untuk menjaga kesihatan manusia tetapi hanya air yang benar-benar bersih akan membantu....tetapi air mudah tercemar dan air juga adalah tempat bakteria membiak.

PROTECUR-100 benar-benar boleh membantu menjaga kesihatan anak-anak kita. Tetapi kita sengaja buat tak tahu, sedangkan ia mampu dibeli & dimiliki (hanya RM38 sebotol-5ml=140 titik) untuk kesihatan anak-anak.

Setiap kali anak kita sakit ...barulah nak panik. Mencegah itu lebih baik dari merawat. Mengapa setelah diberitahu PROTECUR-100 dapat membersihkan air minuman anak-anak kita, tetapi kita masih tidak alert? Sengaja buat tak tahu sebab anak-anak tak sakit lagi kan?? So we are just taking them for granted....

Renung2kan & fikir2kan lah....bak kata Nabil....lu fikirlah sendiri...........

Thank you for taking the time to read my blog. Hopefully you'll find it useful!! To be continued...

Tuesday, April 6, 2010

MEMERANGI INFLUENZA A(H1N1) DENGAN MENGAMALKAN KEBERSIHAN DAN CARA PEMAKANAN YANG SIHAT


Penularan virus H1N1 telah menjadi masalah global dengan peningkatan yang mendadak setiap hari. Sehubungan dengan ini, WHO (Badan Kesihatan Dunia) telah mengisytiharkan influenza A (H1N1) sebagai berada di tahap 6, iaitu tahap yang amat merbahaya. Oleh yang demikian, adalah penting dan perlu bagi anda semua untuk mula memberikan perhatian yang lebih terhadap kesihatan. Tahap imunisasi yang lebih kuat sahaja dapat mengurangkan risiko dan seterusnya melawan virus H1N1.
Dapatkan Protecur-100 sekarang sebagai langkah berjaga-jaga.

Protecur-100 diperbuat daripada ekstrak Pomelo yang mengandungi bahan-bahan penyah mikrobial yang terbukti berkesan untuk memerangi viral, bakteria dan kulat.
Pengambilan Protecur-100 dapat menguatkan sistem pertahanan badan untuk mengelakkan jangkitan virus H1N1. Tahap kandungan vitamin C dan E dan bioflavonoid dalam Protecur-100 adalah amat berkesan dalam peningkatan imunisasi badan.

Pengambilan Protecur -100 mestilah seiring dengan amalan kebersihan yang sempurna serta pengambilan makanan yang betul iaitu dengan menambahkan pengambilan buah-buahan dan sayur-sayuran.

SELIAN DARIPADA MASALAH H1N1,PROTECUR-100 DAPAT MEMBANTU PENYAKIT SEPERTI :
Kencing Manis, GautPenyakit Kelamin, Sinus, Tekanan Darah Tinggi, Obesiti, Penyakit Kulit, Keputihan bagi wanita, Tahap Ketahanan Badan Rendah, Batuk, Demam, Selsema, Tonsil(Sakit Kerongkong)Radang Sendi, Sakit Urat, Bausir, Keletihan
Harga ~ RM38 sebotol
[5ml = 140 titik]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails