MazD'Minishoppe: February 2010

Thursday, February 18, 2010

PRODUK DIET RXLITE! MUDAH, MURAH, LAZAT, SELAMAT & TERBUKTI BERKESAN!

RXLite boleh digunakan sebagai sebahagian daripada diet seimbang harian anda. RXLite akan membantu menambah tenaga, mengurangkan rasa lapar, menambah protein dan kalsium dalam tubuh badan.RxLite mengandungi L-Carnitine yang membantu menghilangkan lemak dengan meningkatkan kekuatan otot, tenaga dan kecekapan pembakaran lemak.

RXLite berkhasiat dalam:-

~Membantu membakar lemak
~Diperkaya dengan vitamin dan mineral
~Rasa koko yang lazat
~Mengandungi anti-oksida

RxLite merupakan inovasi terbaru formulasi doktor perubatan & 'Cancer Survivor' yang tersohor di Malaysia iaitu Dato Dr. Noordin Darus. Beliau yang merupakan seorang pakar diet & pemakanan yang terunggul suatu ketika dahulu merupakan seorang pelatih kepada atlit-atlit tanah air dan merupakan bekas Pengarah Perubatan Majlis Sukan Negara. Program pelangsingan beliau iaitu 'Slim For Life' merupakan suatu program yang terkenal dan diikuti oleh pelbagai institusi kerajaan, firma-firma dan badan-badan tertentu. Beliau sering muncul di kaca TV dalam program 'Mari Bersenam' di TV1 setiap pagi jam 8am sekitar tahun 80an dahulu. Kini, dengan kepakaran yang ada, beliau telah mencipta formulasi Rx-Lite untuk setiap orang yang bercita-cita untuk mendapatkan berat badan & bentuk tubuh yang ideal dengan cara yang menyihatkan. Ia mengandungi bahan-bahan aktif semulajadi yang membantu anda membakar lemak dan menghilangkan berat badan berlebihan.

Soalan-soalan lazim:

1. Bagaimana rasanya?
Tidak seperti minuman pelangsingan yang lain, RxLite mempunyai rasa koko semulajadi dan tanpa pengawet. Kalau hendak dibuat perbandingan, rasa dan teksturnya tidak ubah seperti Milo kurang manis.

2. Bagaimana cara penyediaannya?
RxLite datang dalam bentuk sachet pracampur, jadi anda hanya perlu bancuh ke dalam 150 ml (cawan kecil) air panas atau sejuk (jika sejuk, gunakan RxLite Shaker yang datang percuma dengan setiap pembelian Pakej Copycat RxLite).RxLite juga boleh dibancuh bersama susu, soya malah boleh dibuat "shake" buah-buahan seperti pisang untuk rasa yang lebih mengenyangkan.

3. Bagaimana ia berfungsi?
RxLite mengandungi bahan-bahan utama iaitu Carcinoga Cambogia, L-Carnitine - dua bahan yang telah terbukti secara saintifik membantu membakar lemak. Selain itu, ia diproses dengan medium Rx-Water yang menjadikannya berAura. Ia diadun dengan Koko asli (Flavoids) yang bersifat anti kanser melebihi teh. Dengan mengambil Rx-Lite sebelum sarapan & makan tengah hari, ia akan memberikan anda tenaga extra serta rasa kenyang yang asli. 2 bahan utama tadi akan mula bertindak membakar lemak berlebihan dari badan anda dan anda akan rasa badan lebih ringan tanpa ada kesan sampingan yang merbahaya. Sebaliknya anda rasa bertenaga dan sihat. Namun pun begitu, Dr. Noordin menyarankan agar kita mengurangkan 'portion' pengambilan karbohidrat seperti nasi semasa mengamalkan Rx-Lite. Sebaliknya, menambahkan 'portion' lauk-pauk kita termasuk sayur & buah-buahan. Anda akan dapat rasakan perbezaannya serta berpeluang mendapat berat badan yang ideal.

4. Berapakah sukatan yang diperlukan?
Bagi mereka yang ingin mengurangkan berat badan, adalah dinasihatkan anda mengambil minima 2x sehari dan maksima 3x sehari. Gantikan sarapan, makan tengah hari dan minum petang anda dengan RxLite. Jika tidak tahan lapar, minum sebotol air bersih dan menyihatkan seperti RxWater atau ambil buah-buahan.

5. Siapa yang tidak boleh mengambil RxLite?
RxLite tidak sesuai bagi:
1. Kanak-kanak di bawah 12 tahun,
2. Ibu mengandung,
3. Mereka yang mempunyai sejarah sawan
4. Mereka yang mempunyai masalah jantung yang kronik
5. Ibu yang menyusu tidak digalakkan mengambil RxLite walaupun kandungan L-Carnitine tidak banyak sehingga memudaratkan. Ini kerana setiap individu mempunyai tahap penapisan yang berbeza-beza. Bagi kebanyakan ibu menyusu, kandungan kimia tidak akan sampai ke susunya, tetapi terdapat kes-kes di mana badan ibu gagal menapis dan mudah menyerap ke dalam susu.

Harga:-
1 kotak of 30 paket = rm138...
2 kotak termasuk ahli = rm208 (tak masuk pos)....
10 pakets (trial pack) = rm50 termasuk pos...

[Diet plan included from my upline yang ada pengalaman menguruskan badannya daripada 82kg kpd 58kg in 3 months]



Thursday, February 11, 2010

Miracle Mask Promotion!!

1 box of Miracle Mask ~ free sample of Miracle Neem Scrub for you to try. (RM21 inclusive post)

Memang best MM ni...jerawat cepat kering. Nak jadi pun boleh tak jadi :)

Here are a few testimonies to share (from Nur's customer, credit to Nur (pengasas MM):~

eza_e09: salam kak
ieza_e09: aah best arr gune die...mase tuh iza ade pakai foundation baru
ieza_e09: tiber2 naik banyak giler jerawat cam bengkak
ieza_e09: malam tuh iza tepek mask tebal2..
nurmillionaire:
ieza_e09: sok dah kecut
ieza_e09: mase tu risau gak kan boleh ker elok muka..alhamdulilah lah mase tuh jerawat yg penuh satu muka tuh ilang
ieza_e09: huhuhu
ieza_e09: parut jerawat kat muka pon makin pudar
ieza_e09: iza pakai malam campur ngan susu segar....smooth je rase

Sunday, February 7, 2010

La Cure~Salt Soap (90gm)


Product Details:
La Cure Salt Soap is made of 100% pure natural oils with Dead Sea Salt that contains valuable minerals essential to healthy glowing skin. This soap cleanses and replenishes whilst helping to eliminates impurities of the skin thereby restoring the skin’s PH balance.

Contents:
Natural Oils blended with Dead Sea Mineral Salts.
Free of detergents and animal fat.

Usage:
• For Dry and Normal skin.
• Regular use for face, hands and body.
• For best results and maximum benefits, leave on your skin for 2-3 minutes, then rinse with lukewarm water.

Benefits:
• Nourishes your skin with minerals.
• Leaves your skin silky-smooth.
• Reduces complexion impurities and removes dead skin cells.
• Detoxifies and exfoliates the skin.

Introduction Price: RM30
Delivery: RM5

Thursday, February 4, 2010

La Cure~Mud Soap (90gm)

Product Details:
La Cure Mud Soap is made from Natural Oils with mud from the Dead Sea known as one of the world’s richest sources of salts and minerals. This rich lathering soap stimulates, revitalizes, purifies and soothes the skin. It also removes deep-seated impurities to detoxify and exfoliate the skin.
Contents:
Natural Oils blended with Dead Sea Mud.
Free of detergents and animal fat.

Usage:
• For Oily and Normal skin.
• Regular use for face, hands and body.
• For best results and maximum benefits, leave on your skin for 2-3 minutes, then rinse with lukewarm water.

Benefits:
• Reduces acneas well as skin impurities by removing dead skin cells.
• Leaves your skin silky-smooth.
• Nourishes your skin with minerals.
• Purifies the skin from intensive make-up use.
• Detoxifies and exfoliates the skin.

Introduction Price: RM 30.00
Delivery: RM 5.00

Products From The Dead Sea~Jordan


Although called the “Dead Sea”, this sea and the whole region on its shores is very much alive. The Dead Sea lies 1,312 feet below sea level. It is the lowest point on earth and is one of the most saline lakes in the world.

It is mainly fed by the Holy Jordan River and is a terminal lake, which loses huge amounts of water by evaporation into the hot dry air.

This results in high concentration that is particularly rich in chloride salts of magnesium, potassium, calcium, bromine and many other important minerals.

Millions of people have known the uniqueness of the Dead Sea for centuries as a single source of health and beauty.This is the only place in the world with this particular combination of exclusive spa benefits.

Discoveries show that the ancient people visited the Dead Sea over 4000 years ago. King David, Herod, the Roman Emperor Vespasian and many of time's subsequent royal and wealthy travelers, have all made a point to treat themselves to the therapeutic and restorative properties of the Dead Sea. King Solomon made gifts of Dead Sea Salts to the Queen of Sheba.

Marc Anthony attempted to conquer the area for the legendary Queen Cleopatra, who sought its beautifying qualities.

The Dead Sea Therapy has proved itself to be of value in treating number of Dermatological, Rheumatologic and Pulmonary diseases especially psoriasis, Rheumatoid arthritis, osteoarthritis and eczema.
As a health spa, the Dead Sea offers to patients an opportunity to treating various skin ailments.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails