MazD'Minishoppe: January 2010

Saturday, January 30, 2010

~Maajun Bondaku (MB) ~ from Sis Lana...Jom Cuba!!


Saya sendiri dah dekat 1 tahun makan majuun bonda kak lana ni. Memang best & dirasai kehebatannya...hehe...tak percaya cuba tanya suamiku...huhuhu....

Dipetik dari blog kak lana.....

Maajon ini 100% diperbuat dari HERBS yang terpilih yang semestinya berseh dan Halal.. Maajon Bondaku bebas dari segala bahan2 chemical yang tidak diingini mahupon steriod yang bisa memudaratkan badan.

>> MASAKAN waktu preggy @ Menyusu badan pon bole telan MB neh

Ia "HOMEMADE" taww. Lana ingin berkongsi apa yang Lana hadapi dan rasai penangan Maajun Bonda Lana ni..

Tinggi Lana 162cm ..berat masa anak dare 58 >>mase peknen si twins berat lana mencecah 85 kg.......then back to normal 58

>> peknen yang kedua 79kg then back to normal

>>the last one in May 2007 berat Lana 82kg & now back to normal........ Seriuosly I NEVER Bluff uols...ini hakikat bukan 'statement' yg saja2 ...

Takyah nak masuk GYM atau beli barang mahal2 utk kuruskan badan taww... Lana tak penah beli maajun kat pasaran lain..

Khasiat Maajun Bondaku

1. mmg bagus utk merapatkan serta memantapkan lagi vagina.

2. Ia juga boleh mementenkan body kite

3. Menghilangkan bau2 yg tidak diingini kat vagina kite..

MALAH MENGHARUMKAN lagi adala

4. Menghilangkan discharj iaitu bendalir dibahagian kemaluan kita

5. Memanaskan lagi kita punya kemaluan...takdelah sejuk @ telus jer bile bersama

6. Menghilangkan rasa lenguh2 urat mahupon letih sendi2

7. Melahirkan AURA yang luar biasa terhadap si suami (BAGI YANG ILANG NAFSU)

8. "Grip' yg luar biasa

9. Meringan badan terutama sekali bila bab2 bangun pagi dari tido

10. Mengeluarkan angin dlm badan 11. Mengeluarkan segala darah2 kotor yg kaler itam serta berketul2 yg 'terpendam' during period

12. Dlm masa yang sama mencuci peranakan kita tu..inyaalah leh peknen (tawakal Inallah)

13. Utk AWET MUDA?????? of kos lewwww 14. Melambatkan Monapaus

15. MEngurangkan Sinus 16. Meng 'Glowingkan' kulit muker dan MENG'GEBUS'KAN pipi

17. Mengurangkan Scar .iaitu bekas2 jerawat kat muker

18. Memperbanyakkan SUSU IBU buat ibu2 yg menyusu t*tek

19. Menghilangkan Segugut 20. Melawaskan 'PElaburan' setiap pagi

21. Membuang sume toksik2 yg 'beranak pinak' dlm badan tuh

22. Menambah TENAGA yg luar biasa

23. MEnghindarkan diri dari BAU tubuh badan....

24. Mengecutkan Rahim pada waktu berpantang

25. Memejalkan serta memontokkan payu dara agar kedudukannya 'terletak' jer ..

MAAJUN BONDAKU JUGA SESUWAI UTK KAUM ADAM SELAKU SUAMI KITA

BEnefit yg boleh diperolehi seandainya SOMI join sama adalah :-

1. MENolong Membantu PErmasalahan EJAKULASI PRAMATANG

2. Memantapkan anggota tubuh badan (PLS refer my hubby nyer body) MANTAP SEHH!!

3. Mengurangkan keletihan

4. UNLIMITED ENERGY yang ada

5. Insyaallah boleh 'membesarkan' saiz Z*K*R

6. Meng'Glowing'kan kulit muker...

7. Menghilangkan Scar jerawat yg ade

8. Melawaskan pembuangan air besar + air kecil

9. MEngempiskan perut INCASE uols nyer hubby perut buncit @ boroi

10. Menguatkan sume yang ada ..dari A - Z.. dan Yang Pasti.........Yang Paling Best

>> Menjanjikan Every Single Night Persis First Night "Mencengkam" abess sehh! ~ Pesan Bonda biar ia Hangat & Tidak hambar...(utk elakkan somi membuka New branch)

BOLEH MAKAN/TELAN MASE PERIOD AGAR DARAH KOTOR YG KELUAR TIDAK BERBAUR HANYIR ...

Yang pasti ia tidak disaluti ngan kapsul.......ORIGINAL gentel (takde laa lembik sgt) ..ia feksibel ....korunk leh wat bujur agar telus ngan anak tekak korang macam zmn nenek kita mana ada sarung2 nie.. terus je telan baru rasa orginality..

>>> Pada pendapat kak lana jamu yang ada 'sarung' ia mengambil masa utk dihadam tapi Maajun Bondaku ini bila telan jer terus ia akan 'absorb' dlm badan kita TEpuk Dada tanya selera

SIAPA YANG NAK CUBA.....BOLEH ORDER DARIPADA MAZ.........

SMS: 013-294 1101 or email: mazlinda73@gmail.com


SEBOTOL BERHARGA RM22 (ADA 30 BIJI DALAM TU)

segala pembelian melalui MAYBANK2U

(114169712585 Mazlinda Abd Latif)

sebtl RM 28 inc pos (Sabah & S'wak RM30)
2btl RM50 inc (Sabah/S'wak RM52)
sebtl ada 30 biji dlm tu bertahan utk 5 ari jerk sebab uols kena telan 6biji sehari
stock sebulan 6btl RM140 inc post (sabah/sarawak RM142)


Wednesday, January 27, 2010

Sinus Herbs



Also availabe ~ 1pkt (additional pkt add RM5)
Semenanjung: RM8
Sabah & Sarawak: RM10
(harga termasuk poslaju)

Set Bersalin


Set Bersalin FCU Miracle (home-made dari kampung) untuk kegunaan 100 hari dilengkapi:~

300 biji Jamu Multipurpose
60 biji Neem Plus
Losyen panas utk ibu (guna utk urut dan buang angin)
Pilis
Miracle Mask
Neem Scrub (utk scrub badan hilangkan daki2)
Minyak angin baby
Minyak pulang dara (untuk kembali dara :))
Herba utk sauna, muka dan bertangas
Pencuci Muka Ninetynine(ada 99 ingredient dr buah-buahan,sayur,ulam,herba&susu kambing)
Teh Herba

RM 300.00 (harga promosi)
RM 350.00 (harga asal)
Kos Penghantaran: RM 10.00

Sunday, January 10, 2010

Nippon Lipo Pad ~ Ingin menurunkan berat badan dengan mudah, cepat dan selamat?




NIPPON LIPO PAD kami telah menjadi ‘Produk Jualan Terbaik' di Jepun sejak ia dipasarkan pada tahun 1990.

Haba yang dikeluarkan dari NIPPON LIPO PAD akan meningkatkan perpeluhan tapak kaki di mana pada masa yang sama, mampu mengeluarkan bahan-bahan toksin dari badan.

Tapak kaki adalah bahagian di mana mempunyai paling banyak hujungan saraf yang terdapat di dalam badan kita. Oleh itu, NIPPON LIPO PAD berfungsi baik pada tapak kaki untuk mengeluarkan sisa dan toksin-toksin yang sedang disingkirkan dalam bentuk peluh.

BAHAN RAMUAN:
• Bamboo Vinegar
• Wood Vinegar
• Serbuk Mutiara
• Turmalin
• Kitin Kitosan
• Daun Lokuat
• Shokubutsu-Seni
• Silika Tulen
• Dokudami Hout-Tuynia cordate

FUNGSI-FUNGSI:
• Meningkatkan pembakaran lemak
• Membuang toksin dalam badan
• Melegakan kesakitan yang disebabkan oleh lebam-lebam, sakit lutut, sakit belakang, penyakit sendi, artritis, gout, tinitus dan sebagainya
• Meningkatkan sistem imunisasi
• Membantu sistem limfa dalam penyahtoksikan semula jadi
• Melancarkan pengaliran darah
• Membantu dalam penyingkiran bahan logam berat
• Mempertingkatkan kualiti tidur

CARA PENGGUNAAN:
Lekatkan permukaan perak beg herba ke atas plaster lalu lekatkannya pada gerbang kaki anda (Cadangan: Untuk memperoleh hasil maksimum, rendamkan kaki anda di dalam air suam [5-10 minit] sebelum menggunakannya). Pakaikan sekurang-kurangnya 8 jam untuk hasil yang lebih berkesan. Anda boleh memilih sama ada memakainya pada waktu siang ataupun malam.

Adalah normal jika anda mengesan haba dikeluarkan oleh NIPPON LIPO PAD semasa digunakan. Selepas penggunaan, bersihkan tapak kaki anda dengan air.

Harga Pasaran ~ RM399 sekotak
Harga Ahli ~ RM350 sekotak
(Sekotak = 20 keping/10 pasang)

Harga Pek Percubaan ~ RM 45.00 sepasang (2 keping untuk sekali pakai) (Beli lebih boleh dapat diskaun %)


***POS PERCUMA***

Berminat untuk mencuba?? Atau ada sebarang pertanyaan? Sila hubungi saya via chatbox.

Happy New Year 2010!

Happy New Year 2010!!

May this be a better year for all of us than previous years!

Sorry for not updating for quite some time. Now I'm back with more new interesting products!
Stay healthy & beautiful!! Check it out & keep coming back!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails