MazD'Minishoppe: 2010

Friday, December 10, 2010

~EVE 6000mg Orange Collagen~The Latest Collagen In The House~

Product Name: EVE Orange Collagen
Serving Size : 10g
Price: RM 79 per box (15 sachets) or RM150 for 2 boxes (30 sachets)


Benefits:
Immune system enhancer
Powerful antioxidant
Anti-inflammatory
Increase metabolism
Regulate menstrual cycle
Whitening & moisturizing skin
Improve blood circulation
Firming skin
Reduce wrinkles & fine lines
Lower cholesterol

The following content ingredients as follows:
Orange Powder
Fish Collagen
Lobata
Ascorbic Acid
Kacip Fatimah
Silk Amino Acid
Stevia Extract

Kelebihannya:

KULIT:
-Membantu menjadikan kulit semakin lembut, licin dan anjal
-Mengurangkan garisan halus dan kedut terutama dibawah mata
-Menyerikan wajah serta mencerahkannya
-Mengurangkan pigmentasi pada wajah
-Mengurangkan jerawat serta parut pada wajah

RAMBUT:
-Membantu menguatkan akar rambut
-Menjadikan rambut lebih lembut dan bersinar
-Mengurangkan rambut bercabang serta gugur
-Membantu menjadikan rambut lebih cepat panjang dan lebat

TUBUH & KESIHATAN:
-Membantu meneutralkan radikal bebas
-Membantu meningkatkan system imun badan
-Meningkatkan kadar metabolisma dalam badan
-Membantu menstabilkan peredaran darah haid serta mengurangkan senggugut
-Membantu melancarkan peredaran darah serta melambatkan penuaan.
-Mengurangkan kadar kolesterol serta mengatasi masalah sembelit
-Menjadikan tubuh badan menawan serta tidak menggeleber
-Menguatkan tulang, gigi dan sendi serta memudahkan pergerakan sendi
-Menjadikan kuku lebih bersinar dan tidak pucat
-Mengetatkan faraj serta memberi tenaga kepada wanita
-Menganjalkan serta mencantikkan payudara



~TESTIMONI~






~Kesan2 Pengambila EVE & Kehebatannya~









Wednesday, November 17, 2010

Shop, Refer, Earn, Redeem, Save & Shop!!


SALAM AIDIL ADHA DARI MAZ D'MINISHOPPE / MAZLINDA.MALL.
WELCOME BACK!! SHOP & COLLECT LOYALTY POINTS,
REPEAT ORDER DISCOUNTS, BIRTHDAY SURPRISES
& REFER-A-FRIEND REWARDS.


CONVERT POINTS TO CASH VOUCHER (RM) &
USE IT FOR YOUR NEXT PURCHASE!!
THE MORE YOU SHOP & REFER FRIENDS,
THE MORE YOU GET & SAVE!!

~MORE NEW & EFFECTIVE PRODUCTS (TESTED & PROVEN) AVAILABLE~

Sunday, August 1, 2010

MY GIRL - First Class Collagen 5000mg.....KULIT CANTIKK...GEBUSSS...BREAST MONTOK.....RAPAT....UMPHHH!!!!

First Class Marine 5000mg


MY GIRL
3 IN 1
Menegang, Mencerah dan Merawat


Rahsia Kulit Lebih
  • ANJAL
  • GEBU
  • HALUS
  • LICIN
KHASIATNYA ...
  • Kulit wajah & badan lebih cerah, halus dan gebu
  • Rambut lebih kuat & bersinar
  • Kuku lebih kuat & tidak mudah patah
  • Membantu tumit kaki agar tidak mudah pecah
  • Melembabkan kulit secara semulajadi jika diminum berterusan
  • Membantu melambatkan proses penuaan supaya kelihatan lebih muda
Collagen 5000mg MY Girl adalah Collagen kelas pertama yang dirumus dari bahan semulajadi untuk keberkesanan yang maksima, cepat dan selamat. Disyorkan kepada wanita yang mementingkan kecantikan dan kesihatan samada dalaman dan luaran.

My Girl dicipta dengan satu formula yang tepat bagi semua wanita. My Girl berperanan melalui protin khusus dan ikan laut dalam yang bersih dapat melembut dan menggebukan kulit dengan berkesan dan selamat.

Collagen My Girl mengandungi Stem Cell asli yang terbukti dapat mempercepatkan pertumbuhan sel-sel muda bagi menggantikan sel-sel yang mati, bertindak sebagai agen melambatkan proses penuaan melalui sistem penggantian sel baru yang cepat dan selamat.

Kandungan abstrak Lobata didalam My Girl adalah berperanan untuk menegangkan kulit terutama bahagian leher dan tangan.

Abstrak Kacip Fatimah adalah untuk kesihatan dan kesegaran bahagian sulit wanita samada dalaman dan luaran. Collagen My Girl juga membantu memperbetulkan perjalanan haid, mengatasi masalah keputihan dan menegangkan payu dara.
Click this bar to view the full image.

MY GIRL adalah untuk semua wanita.


PROMO PRICE: RM 125.00
(3 KOTAK + FREE DELIVERY)



CARA PENGAMBILAN
Bancuh dengan air suam dan minum sebelum sarapan pagi.
Kotak Pertama - Pengambilan satu hari satu sachet.
Kotak ke Dua - Pengambilan dua hari sekali satu sachet.
Kotak ke Tiga - Pengambilan tiga hari sekali satu sachet dan seterusnya maintain.
NOTA:
Wanita yang mengandung antara satu hingga 3 bulan boleh mengambil MY GIRL, TETAPI disaran KURANGKAN pengambilannya kerana MY GIRL mengandungi protein yang tinggi yang berkemungkinan jika pengambilan berterusan akan bertambah besar bayi dalam kandungan (abnormal) dan menyukarkan kelahiran diwaktu bersalin.

Friday, April 16, 2010

BEAUTISLEEP Mengembalikan 'AURA' Malam Pertama & PROTECUR-100 Dapat Membantu Anak2 Sentiasa Segar & Tidak Keletihan....

Salam,

Apa khabar semua? Harap2 semuanya sihat disamping keluarga tercinta. Sekarang ni cuaca tidak menentu, panas hujan,panas hujan, akibatnya ramailah yang jatuh sakit. Apatah lagi di musim H1N1 gelombang ke-2 yang melanda. OK, malas nak celoteh panjang, sebab semua orang pun tahu menjaga diri masing2 dan anak2 supaya tidak mudah dijangkit & jatuh sakit kan?? Ni sebenarnya nak sharing2 testimoni:~

Testimoni PROTECUR-100:~
[Daripada salah sorang customer saya, among the 1st yang ambik Pro-100 & Beautisleep]

"Dah sihatlah maz, alhamdulillah.Pro-100 tu..akak titik dlm milo..barulah dpt minum,anak2 pun akak bg..yg kecil tu asyik selsema je..so akak bg 3 x sehari kat dia lebih,pagi ni akak tgk dia segar je walaupun lmbt tidur,batuk pun dah hilang..shukur alhamdulillah..oklah tu..skrg mmg musim sakitkan..maz pun kena jaga diri..ya.."

"Nk pinjam testimoni..boleh,no problem..senang hati tgk anak sihat,anak akak yg ambil upsr tu hari2 ada tuition,aktiviti,tp sejak akak bg pro-100 ni..nampak mmg ada perubahan,walau balik lewat dgn homework yg byk,dia masih blh x ngantuk sampai kul 12 mlm,esok bgn pagi pun senang..lg satu yg pelik akak titik kat air kosong pun dia blh minum...rasanya cepat habis ni..nanti akak order lg dgn maz ya..ok maz..t.care"


Testimoni BEAUTISLEEP:~
[Juga daripada one of my first few customers yang makan Beautisleep]
"saje mencelah..
sy dah seminggu makan BS nih...beli ngan homemom..
alhamdullilah...ade perubahan dr segi 'mood' sy...
sejak dapat anak kedua nih sy agak 'dingin' dgn hubby...
makan XXX tuh takde effect sgt..
tp sejak makan BS, mood dah kembali cam mase mula mula kawin...
sengih manjang hubby heheh...
harap harap lepas nih ade improvement dr segi breast pulak..
maklumlaa almost 5 yrs BF..."

Itu saja setakat ni....ada lagi coming soon, akan di updatekan from time to time. So kawan2, apa tunggu lagi? Kembalikan 'aura' dengan hubby masing2 bagaikan malam pertama sebelum.....???

Also, a reminder to all parents:-
Semua ibubapa tahu bahawa air adalah sumber yang sangat penting untuk menjaga kesihatan manusia tetapi hanya air yang benar-benar bersih akan membantu....tetapi air mudah tercemar dan air juga adalah tempat bakteria membiak.

PROTECUR-100 benar-benar boleh membantu menjaga kesihatan anak-anak kita. Tetapi kita sengaja buat tak tahu, sedangkan ia mampu dibeli & dimiliki (hanya RM38 sebotol-5ml=140 titik) untuk kesihatan anak-anak.

Setiap kali anak kita sakit ...barulah nak panik. Mencegah itu lebih baik dari merawat. Mengapa setelah diberitahu PROTECUR-100 dapat membersihkan air minuman anak-anak kita, tetapi kita masih tidak alert? Sengaja buat tak tahu sebab anak-anak tak sakit lagi kan?? So we are just taking them for granted....

Renung2kan & fikir2kan lah....bak kata Nabil....lu fikirlah sendiri...........

Thank you for taking the time to read my blog. Hopefully you'll find it useful!! To be continued...

Tuesday, April 6, 2010

MEMERANGI INFLUENZA A(H1N1) DENGAN MENGAMALKAN KEBERSIHAN DAN CARA PEMAKANAN YANG SIHAT


Penularan virus H1N1 telah menjadi masalah global dengan peningkatan yang mendadak setiap hari. Sehubungan dengan ini, WHO (Badan Kesihatan Dunia) telah mengisytiharkan influenza A (H1N1) sebagai berada di tahap 6, iaitu tahap yang amat merbahaya. Oleh yang demikian, adalah penting dan perlu bagi anda semua untuk mula memberikan perhatian yang lebih terhadap kesihatan. Tahap imunisasi yang lebih kuat sahaja dapat mengurangkan risiko dan seterusnya melawan virus H1N1.
Dapatkan Protecur-100 sekarang sebagai langkah berjaga-jaga.

Protecur-100 diperbuat daripada ekstrak Pomelo yang mengandungi bahan-bahan penyah mikrobial yang terbukti berkesan untuk memerangi viral, bakteria dan kulat.
Pengambilan Protecur-100 dapat menguatkan sistem pertahanan badan untuk mengelakkan jangkitan virus H1N1. Tahap kandungan vitamin C dan E dan bioflavonoid dalam Protecur-100 adalah amat berkesan dalam peningkatan imunisasi badan.

Pengambilan Protecur -100 mestilah seiring dengan amalan kebersihan yang sempurna serta pengambilan makanan yang betul iaitu dengan menambahkan pengambilan buah-buahan dan sayur-sayuran.

SELIAN DARIPADA MASALAH H1N1,PROTECUR-100 DAPAT MEMBANTU PENYAKIT SEPERTI :
Kencing Manis, GautPenyakit Kelamin, Sinus, Tekanan Darah Tinggi, Obesiti, Penyakit Kulit, Keputihan bagi wanita, Tahap Ketahanan Badan Rendah, Batuk, Demam, Selsema, Tonsil(Sakit Kerongkong)Radang Sendi, Sakit Urat, Bausir, Keletihan
Harga ~ RM38 sebotol
[5ml = 140 titik]

Saturday, March 27, 2010

Apa Itu BEAUTISLEEP?? Rahsia SEX Hebat Lelaki & Wanita?Awet Muda?Fat Loss?Kencang Vagina?Mantoppkan Payudara?~

BEAUTISLEEP 60 KAPSUL

NOTA

1. NEUROTRANSMITTER adalah bahan yang mengedarkan saraf implusi kepada synapse. BEAUTISLEEP adalah NEUROTRANSMITTER.

2. Synapse ialah bahagian dinama saraf implusi menghantar kepada axon teminal. Ia adalah dikonsentrasi dengan hypothalamus.

3. Pituari Glandular adalah saluran utama endokrin yang berkaitan menjadi fungsi untuk hormon didalam badan termasuk hormon pertumbuhan manusia.

4. Hypothalamus ialah pangkal utama dibelakang otak. Dan ia mengatur parimeter bagi visera fungsi seperti tidur, suhu badan and aktiviti pituari glandular.

5. Terdapat banyak penemuan di dalam kajian mengenai BEAUTISLEEP - GAMMA-AMINOBUTRIC ASID ( iaitu ia adalah neurotransmitter) dan kajian mengenai GAMMA - AMINOBUTRIC ASID dapat mengaktifkan tahap pertumbuhan hormon manusia.

6. Hormon Pertumbuhan Manusia adalah adalah penting dan menjadi satu saingan yang mempegaruhi didalam bidang farmasi.

APAKAH yang anda perlu tahu mengenai BEAUTISLEEP?

1. APAKAH ITU BEAUTISLEEP?
BEAUTISLEEP adalah produk menghilangan lemak yang boleh dipercayai. Ianya amat berkesan untuk pengurangan lemak dibadan. Pengurangan lemak tidak boleh dibandingkan dengan kehilangan berat badan sahaja. Kehilangan berat badan secara diet adalah banyak tertumpu kepada kehilangan air didalam badan dan apabila diet kita kembali normal, kegemukkan akan nampak semula . Kebaikan mengambil BEAUTISLEEP ialah ia akan mengurangkan LEMAK BADAN sambil membina tisu otot yang tidak berlemak. Anda boleh merasakan perbezaannya apabila memakai pakaian anda dan anda akan terasa kelonggaran pada garis pinggang. Ia juga dapat membantu menegangkan buah dada, punggung, bahagian paha, muka dan tempat-tempat yang agak kendur.

Keseluruhan badan anda akan nampak tegang dan muda serta seksi. Struktur tubuh bergantung kepada berat badan yang meningkat , bagi mereka yang berada didalan ideal berat badan, ia akan membantu mengejapkan dan menegangkan(solid) bahagian yang agak lembik sementara berat badan akan kekal sama. Bagi mereka yang mempunyai berat yang berlebihan atau obesiti, bacaan berat badan mereka akan menurun dan sekaligus menegangkannya. Untuk pengetahuan anda, otot adalah lebih berat daripada lemak. Pita ukuran keliling badan adalah lebih berkesan untuk mengetahui samada BEAUTISLEEP membantu atau tidak untuk mereka yang mempunyai berat adeal berbandingkan dengan penurunan berat daripada menggunakan alat penimbang badan.

2. BAGAIMANKAH BEAUTUSLEEP BERTINDAK?
BEAUTISLEEP bertindak pada awal pemulaan 90 minit semasa tidur. Adalah penting mengambilnya sebelum tidur. Adalah disyorkan ianya diambil pada masa perut kosong iaitu 1 jam selepas pemakanan yang akhir.

Dos yang direkomen untuk mengambil BEAUTISLEEP adalah 2-3 kapsul sehari bagi mereka yang mengutamakan untuk mengurangan lemak didalam badan. Sudah memadai jika mengambil 1 kapsul sehari bagi mereka yang fokus untuk sudut kesihatan sahaja.

Anda boleh mengambil BEAUTISLEEP sepanjang hari iaitu pada waksu siang. Contohnya, kalau anda merasa sakit badan atau terasa letih, anda boleh mengambil BEAUTISLEEP untuk menghilangkan kesakitan atau meningkatkan tahap tenaga anda.

BEAUTISLEEP sangat berkesan utk menghilangkan lemak didalam badan. Ia merupakan makanan yang amat berkesan untuk menghapuskan lemak kerana setiap satu kapsul mengandungi 750MG Neurotransmitter yang kuat, terkenal dengan nama GAMMA-AMINOBUTRIC ASID.

GAMMA- AMINOBUTRIC ASID terkenal sebagai NEUROTRANSMITTER yang kuat dan dijumpai pada tahun 1883 di Berlin. Bahan ini adalah sangat penting dan banyak didapati didalam otak dan mata manusia. Ia menyenyakkan tidur anda sambil merelekskan badan. Ianya juga berfungsi untuk merangsangkan pituari glandular yang terletak didalam kepala manusia supaya mengeluarkan Hormon Pertumbuhan Manusia secara semulajadi ketika tidur.

Kajian (Daripada First Medical Klinik di Universiti Milan, Milan) mendapati selepas 90 minit mengambil GAMMA AMINO BUTYRIC ASID, tahap HPM meningkat kepada 5 kali ganda. Setiap kapsul mengandungi GABA yang kuat untuk membolehkan HPM kita keluar secara semulajadi.

BEAUTISLEEP adalah produk pengeluar HPM yang kuat dan berkesan. Kesan pengeluaran HPM adalah dengan cara anabolic (pembinaan otot) dan lipotropic (memecahkan dan menggunakan lemak dibadan) secara efektif dan berkesan bagi mengurangkan lemak dan meningkatkan tisu otot yang tegang.

Seperti yang dilaporkan-Masalah kegemukkan iaitu masalah dimana lemak yang terdapat pada pertengahan badan, akan dikaitkan dengan beberapa penyakit seperti kencing manis, darah tinggi, penyakit jantung dan sebagainya. Selain untuk melansingkan badan dengan BEAUTISLEEP, anda juga mendapat kesihatan yang baik, lebih muda dan seksi. Ia juga akan melambatkan proses penuaan apabila HPM dikeluarkan dengan banyaknya. Kulit muka akan tegang dan berseri-seri serta kelihatan ceria.

BEAUTISLEEP membolehkan pituari glandular mengeluarkan Hormon Pertumbuhan Manusia pada tahap serupa semasa kita remaja. Tahap HPM yang tertinggi adalah pada usia 20 tahun dan ianya akan menurun apabila kita meningkat usia.

3. ADAKAH BEAUTISLEEP SESUAI UNTUK BINA BADAN?
Sebagai pembina badan , keutamaannya ialah mengurangkan lemak dan menambahkan otot. BEAUTISLEEP akan memberi kesan yang baik didalam badan sebab ia akan mengeluarkan HPM yang sempurna secara semulajadi.

Pembina badan, tidak suka bercakap mengenai berat atau lemak, kebanyakkan mereka bercakap mengenai peratusan lemak atau mengenai peratusan otot tanpa lemak. BEAUTISLEEP adalah produk terbaik untuk pembina badan sebab ia berkesan utk mengurangkan lemak sambil membina tisu otot yang tegang.

HPM membina tisu otot dengan melindungi nitrogen didalam badan. Apabila mereka mengurangkan berat badan, pengeluaran nitrogen menjadi keperluan untuk tisu otot. Tapi HPM menyimpan nitrogen daripada kehilangannya. Kedua, ianya menambahkan protein sintesis tanpa meningkatkan kepecahan protein di dalam sel. Kesan ini dapat memberi anda badan yang tegang tanpa lemak.

Penyelidikan telah membuktikan bahawa HPM yang sempurna boleh membantu:

ü Pengurangan lemak di badan kepada 72%
ü Meningkatkan tisu otot kepada 81%
ü Meningkatkan kekuatan otot kepada 88%
ü Menambahkan tenaga senaman kepada 81%
ü Menambahkan ketahanan senaman kepada 83%
ü Meningkatkan tenaga dan kekuatan kepada 84%
ü Meningkatkan kesembuhan kepada 71%
ü Menguatkan tulang belakang (Fleksibiliti) kepada 53%
ü Meningkatkan immunisasi sistem anda kepada 73%

4. BOLEHKAH BEAUTISLEEP MEMBANTU DALAM HUBUNGAN SEKS?
Kajian telah menunjukkan HPM dapat hentikan organ-organ kita seperti alat kelamin, jantung, hati, limpa dan organ-organ lain dari mengecut. Ia juga didapati boleh membesarkan organ seks atau alat kelamin serta organ-organ yang lain. Memperbaiki tisu otot membolehkan organ yang mengecut membesar semula. Selepas usia 40 tahun, kemaluan lelaki dan clitoris akan megecut, dan kajian baru telah menunjukkan selepas pengeluaran HPM, organ seks akan membesar semula seperti anda berusia 20-an.

Selain dari pembesaran pada saiz, ia juga dapat meningkatkan keinginan dan kenikmatan dalam perhubungan seks anda. HPM yang tinggi juga akan memberi kepuasan yang tidak terucap didalam perhubungan seks dan prestasi yang membanggakan.

BEAUTISLEEP akan membantu sistem badan kita utk mengeluarkan lebih HPM dan mengembalikan semula puncak ketahanan badan seperti para remaja. Kajian telah menunjukkan bahawa HPM boleh:

ü Meningkatkan potensi seks dan frekuensi kepada 75%
ü Ketegangan pada kemaluan lelaki kepada 62%
ü Mengatur kitaran haid kepada 38%

Organ seks yang penting sekali tidak hanya bergantung pada bahagian bawah badan, tetapi kebanyakkannya pada bahagian atas leher. Bagaimana kita menggunakan akal untuk berfikir, mengenai meninfluensi perhubungan seks kita.

BEAUTISLEEP- Ia terbukti bahawa NEUROTRANSMITTER (GAMMA-AMINOBUTYRIC ASID) memberi keselesaan tidur dan lebih relaks. Ia membuatkan badan terasa lebih sihat. NEUROTRANSMITTER adalah bahan utusan di dalam otak, yang mempunyai penerima bagi keseluruhan badan.

Responsi seks bergantung pada apa yang berlaku dengan NEUROTRANSMITTERS. Perasaan kepuasan hanya bergantung apabila badan kita relaks dan bukan semasa kita merasa tertekan atau cemas.

5. APAKAH FAEDAH-FAEDAH YANG BERKESAN MELALUI PENGAMBILAN BEAUTISLEEP?
BEAUTISLEEP mengandungi bahan aktif- iaitu GAMMA-AMINOBUTYRIC ASID dan ia diketogorikan sebagai neurotransmitter dan mengeluarkan HPM yang tinggi sehingga membolehkan pengambilnya mendapat feadah-faedah seperti:

ü Kekurangan lemak
ü Menambahkan tisu otot tanpa lemak
ü Meningkatkan tenaga
ü Meningkatkan sistem immunisasi
ü Menambahkan keinginan seks
ü Memberi keanjalan kulit
ü Mengurangkan kedut-kedut dimuka
ü Mengurangkan selulit
ü Memperbaiki penglihatan
ü Meningkatkan tahap memori
ü Menyenyakkan tidur
ü Menambahkan prestasi senaman
ü Menstabilkan tekanan darah tinggi
ü Membaiki kolestrol
ü Meningkatkan tulang selaput
ü Melebatkan rambut dan kualiti rambut
ü Menyembuhkan luka

BEAUTISLEEP berfaedah untuk sesiapa sahaja, tidak kira tua atau muda, lelaki atau perempuan, sihat atau sakit. BEAUTISLEEP memang ada potensi dipasaran. Seperti yang dijelaskan tadi, sesiapa juga boleh mengambilnya(sekurang-kurangnya 1 kapsul sehari) dan mesti mendapatkannya. Mencegah lebih baik dari merawat.

6. ADAKAH BEAUTISLEEP SAMA SEPERTI KEBANYAKKAN PRODUK HPM YANG TERDAPAT DIPASARAN?
BEAUTISLEEP tidak seperti kebanyakkan produk HPM lain yang mengandungi asid amino, BEAUTISLEEP mengandungi satu ramuan yang aktif iaitu GAMMA-AMINOBUTYRIC ASID. Inilah ramuan yang menunjukkan dan dibuktikan bahawa keluaran HPM adalah 5 kali ganda selepas 90 minit awal tidur diwaktu malam setelah mengambilnya.

Bayangkan apa akan terjadi kepada kita jika setiap malam tahap HPM dikeluarkan secara semulajadi melalui tubuh badan anda sendiri tanpa mengambil pil-pil hormon yang bahaya. Sudah tentu ianya jauh lebih baik daripada ubat-ubatan atau suntikkan hormon dan lebih selamat.

Dengan BEAUTISLEEP keremajaaan anda akan kembali semula dan anda akan merasa lebih segar dan lebih bertenaga.

BEAUTISLEEP bukan produk hormon(HPM)- Ia menolong pituari glandular melepaskan HPM kita secara semulajadi. Sehingga kini kajian telah menunjukkan GAMMA-AMINOBUTRYRIC ASID memberi kesan untuk menstimulasikan pituari glandular utk mengeluarkan HPM ketika tidur.

Pengeluaran HPM secara semulajadi dari tubuh badan adalah lebih baik daripada suntikkan hormon atau ubat hormon yang diformulasikan di makmal untuk menghasilkan HPM.

Adakah anda mahu mengambil HPM yang dihasilkan dari makmal atau dgn cara mengambil BEAUTISLEEP dimana HPM akan dikeluarkan secara semulajadi dari pituari glandular anda sendiri?
Sudah tentu BEAUTISLEEP akan menjadi pilihan anda kerana ia tidak akan mengganggu sistem tubuh badan dan selamat dari sebarang kesan sampingan yang bahaya.

7. BERAPAKAH UMUR YANG SESUAI ATAU ADAKAH KESAN SAMPINGAN APABILA MENGAMBIL BEAUTISLEEP?
Anda mungkin tidak perlukan BEAUTISLEEP pada usia yang muda atau pada tahap bila HPM banyak terdapat didalam badan. Tetapi kita mencadangkan pengambilan pada awal usia 20 tahun sehingga ke usia tua. Anda mungkin bertanya, kenapa pada usia 20 tahun? Pada puncak usia 20 , anda mungkin menghadapi situasi seperti kekurangan tidur, tidak bersenam, makanan yang tak seimbang, stress dan berbagai-bagai lagi situasi yang dapat mengganggu pengeluaran HPM. Dgn situasi begini akan menunjukkan bahawa produkiviti HPM akan menurun atau menghadapi kesukaran untuk mengeluarkannya ditahap yang tinggi.

Semasa usia kita meningkat, pengeluaran HPM akan menurun. Dengan pengambilan BEAUTISLEEP , ia dapat mengembalikan semula tahap HPM seperti anda berusia linkungan 20 tahun(bagi pemuda-pemudi yang benar-benar sihat sahaja akan mengeluarkan HPM yang sempurna). Dos yang direkomenkan untuk sehari ialah 1-3 kapsul mengikut saiz badan masing-masing tetapi kajian juga telah diujikan dengan 3 kapsul dan lebih tidak akan mamudaratkan tubuh badan anda. Untuk wanita yang hamil kita sarankan supaya mendapat nasihat pakar perubatan sebelum mengambilnya.

8. HPM TERKENAL UNTUK ANTI-PENUAAN, ADAKAH BEAUTISLEEP BOLEH MELAMBATKAN PROSES PENUAAN?
Apabila kita membantu pituari glandular untuk menghasilkan tahap HPM yang tinggi melalui pengambilan BEAUTISLEEP, ia adalah langkah yang terbaik untuk Anti-Penuaan kerana apabila HPM berkurangan maka itulah tanda atau punca penuaan kepada manusia . BEAUTISLEEP iaitu NEUROTRANSMITTER memainkan peranan penting bagi anti–penuaan.

Seperti yang dilaporkan dalam suratkhabar di STAR, pada June 2004, neurotransmitter menurun apabila kita meningkat usia. Dengan itu kombinasi NEUROTRANSMITTER dan tahap HPM yang tinggi adalah penyelesaian untuk mengekalkan kejelitaan, keremajaan dan kelihatan lebih muda daripada usia sebenar.

Seperti yang dilaporkan di STAR pada June 04, 2004

“ Para Sainstis di Harvard menemui bahawa gin dikaitkan dengan penuaan-yang berfungsi dicelah (Gaps) dan neorons supaya berkomunikasi dengan baik. Pelajaran dan memori bergantung pada kekuatan dan beberapa synapses diperbuat dari sel otak.”

Gin-Gin ini boleh diaturkan didalam proses iaitu tujuh neurotransmitter yang bergantung dengan pelajaran atau memori kita. Gin-gin ini akan menurun apabila usia meningkat, dijumpai oleh Yankner dan rakan-rakannya.

Kajian baru dijumpai oleh para sainstis di Harvard amat menakjubkan untuk BEAUTISLEEP. Ramuan aktifnya iaitu GAMMA-AMINOBUTYRIC ASID di dalam BEAUTISLEEP ialah NEUROTRANSMITTER yang banyak terdapat di pangkal otak.

9. BERAPA LAMAKAH SAYA DAPAT MELIHAT KESANNYA?
Dalam kebanyakkan kes, anda akan melihat kesan positif pada minggu pertama seperti keselesaan tidur, lebih cergas, pemikiran lebih positif dan sebagainya. Apabila anda mengambil BEAUTISLEEP, anda akan nampak keberkesanannya baik dari dalaman dan luaran tubuh badan. Wanita yang mengambil BEAUTISLEEP akan mendapati kecantikannya lebih teserlah, lebih langsing, punggung dan buah dada lebih mantap(solid) dan seksi. Untuk kaum lelaki pula, mereka akan kelihatan mascular, gagah dalam seknya, tampan dan akan lebih terserlah sifat kelakiannya(more Gentlemen).

Kami mendapat maklumat dari pembina badan, bahawa mereka terasa ketegangan pada otot perut dalam jangka masa 3 hari. Didalam satu kes lagi, ibu yang mempunyai anak berusia 2 tahun, telah mengatakan yang kesakitan dibelakang badan dan lutut telah hilang didalam 4 hari apabila mengambil BEAUTISLEEP. Faedah ini bergantung dari individu ke inidvidu yang lain kerana cara hidup kita berbeza dan membuatkan sistem dalaman tubuh badan kita juga berbeza.

Kita mengesyorkan anda mengambil BEAUTISLEEP selama 3 ke 6 bulan untuk menghilangkan lemak di badan.

10. ADAKAH BEAUTISLEEP ITU TOKSID ATAU ADA KESAN SAMPINGANYA?
BEAUTISLEEP amat selamat untuk digunakan tanpa sebarang kesan-kesan negatif.

Ramuan GAMMA-AMINOBUTRIC ASID telah ditemui pada 1883 tapi digunakan untuk NEUROTRANSMITTER bagi penyakit saraf.

Tetapi sekarang ia didapati mempunyai kesan yang amat ketara untuk PENGURANGAN LEMAK dan untuk mendapat badan yang sihat.

11. ADAKAH SAYA PERLU MENGAMBIL BEAUTISLEEP SEPANJANG HAYAT?
Soalan yang sering dikemukan kepada kami seperti:
Bersenam- Adakah anda bersenam untuk mencapai atau mendapatkan badan yang langsing? Apa akan berlaku jika anda berhenti untuk bersenam? Dalam jangka masa yang panjang- senaman (iaitu 2-3 kali seminggu) adalah yang terbaik untuk mendapatkan badan yang langsing dan mantap serta sihat.

BEAUTISLEEP bertindak sama seperti yang saya jelaskan diatas. Ia menstimulasikan pituari glandular untuk mengeluarkan lebih HPM. Apabila anda mempunyai kesihatan yang baik dan sistem dalaman anda telah stabil, anda boleh berhenti secara terus atau mengambil BEAUTISLEEP dgn dos yang rendah.

Kalau anda berhenti dari mengambil BEAUTISLEEP, kita rekomen anda supaya dapatkan tidur yang nyenyak secukupnya, bersenam dan berpuasa. Elakkan daripada mengambil makanan segera dan berlemak.

Kalau tahap HPM didalam badan anda berkurangan, BEAUTISLEEP dapat membantu mengeluarkan lebih HPM dan ia juga bergantung kepada saiz badan yang anda dengan dos yang disyorkan.

12. ADAKAH SAYA PERLU BERDIET ATAU BERSENAM APABILA MENGAMBIL BEAUTISLEEP?
Bersenam dan diet adalah satu tauladan yang patut di amal bagi gaya hidup sihat dan sempurna. Tanpa BEAUTISLEEP kita juga mesti bersenam dan mengambil diet yang seimbang. Dengan mengambil BEAUTISLEEP, jangan lupa bersenam dan pemakanan anda yang patut di pertanggungjawabkan.

Mengikuti ciri-ciri gaya diet yang seimbang akan memberi lebih banyak kesan dan kebaikkan disamping mengambil BEAUTISLEEP. Ia membolehkan anda memperolehi badan yang langsing dan mantap dengan lebih cepat dari masa yang dijangkakan.

Bagaimanapun terdapat kes-kes seperti individu yang menggunakan BEAUTISLEEP dapat menghilangan lemak tanpa mengubahkan cara hidup tersendiri. Ada juga diantara mereka yang telah kurang dari masalah perut buncit.

13. BAGAIMANAKAH BEAUTISLEEP DIJUALKAN?
BEAUTISLEEP dijual didalam saiz 60 kapsul didalam setiap kotak(blister pek).

Harga yang ditetapkan adalah:
• 60-kapsul setiap kotak - RM260


Wednesday, March 17, 2010

~BeautiSleep -The Best Kept Secret For Fat Loss~Tomorrow's Beauty Begins Tonight~



Regain your youthful looks, health, energy and physical abilities to the level of a strong and healthy young adult.
IS YOUR BEAUTY IMPORTANT TO YOU?
DO YOU LOOK OLDER THAN YOUR AGE?
DO YOU FIND DIFFICULTY SLEEPING?
FEELING TIRED AND LETHARGIC ALL THE TIME?
DO YOU WANT TO HAVE A SEXIER AND BEAUTIFUL BODY?
DO YOU WANT TO ENJOY BETTER SEX?DO YOU FEEL DEPRESSED?
DO YOU WANT TO LOSE FAT AND INCREASE LEAN MUSCLES?

LOOK NO FURTHER – YOU HAVE COME TO THE RIGHT PLACE….FIND OUT HOW BEAUTISLEEP CAN TRANSFORM YOU TO WHAT YOU WANT TO BE!
RM260 per box - 60 caps (2 months supply)

Tuesday, March 9, 2010

La Cure~Scrub Soap (90gm)


Product Details:
La Cure Scrub Soap
formulated with natural oils combined with Walnut Shell Granules and Mineral Dead Sea Salt help remove dry, dull skin cells whilst leaving the skin smooth and soft. It also helps cleanse the skin make-up use, leaving refreshed and nourished.
Contents: Natural Oils blended withDead Sea Mineral Salts and Walnut Shell. It is free of detergents and animal fat.

Usage:
• For all skin types.
• Regular use for face and body.
• For best results and maximum benefits, gently massage the foam onto your skin for 2-3 minutes, then rinse with lukewarm water.

Benefits:
• Removes impurities and dead skin cells.
• Nourishes the skin with minerals.
• Purifies the skin from intensive make-up use.
• Leaves the skin silky and smooth. Firms up the skin.

Introduction Price: RM 30.00
Delivery: RM 5.00


Thursday, February 18, 2010

PRODUK DIET RXLITE! MUDAH, MURAH, LAZAT, SELAMAT & TERBUKTI BERKESAN!

RXLite boleh digunakan sebagai sebahagian daripada diet seimbang harian anda. RXLite akan membantu menambah tenaga, mengurangkan rasa lapar, menambah protein dan kalsium dalam tubuh badan.RxLite mengandungi L-Carnitine yang membantu menghilangkan lemak dengan meningkatkan kekuatan otot, tenaga dan kecekapan pembakaran lemak.

RXLite berkhasiat dalam:-

~Membantu membakar lemak
~Diperkaya dengan vitamin dan mineral
~Rasa koko yang lazat
~Mengandungi anti-oksida

RxLite merupakan inovasi terbaru formulasi doktor perubatan & 'Cancer Survivor' yang tersohor di Malaysia iaitu Dato Dr. Noordin Darus. Beliau yang merupakan seorang pakar diet & pemakanan yang terunggul suatu ketika dahulu merupakan seorang pelatih kepada atlit-atlit tanah air dan merupakan bekas Pengarah Perubatan Majlis Sukan Negara. Program pelangsingan beliau iaitu 'Slim For Life' merupakan suatu program yang terkenal dan diikuti oleh pelbagai institusi kerajaan, firma-firma dan badan-badan tertentu. Beliau sering muncul di kaca TV dalam program 'Mari Bersenam' di TV1 setiap pagi jam 8am sekitar tahun 80an dahulu. Kini, dengan kepakaran yang ada, beliau telah mencipta formulasi Rx-Lite untuk setiap orang yang bercita-cita untuk mendapatkan berat badan & bentuk tubuh yang ideal dengan cara yang menyihatkan. Ia mengandungi bahan-bahan aktif semulajadi yang membantu anda membakar lemak dan menghilangkan berat badan berlebihan.

Soalan-soalan lazim:

1. Bagaimana rasanya?
Tidak seperti minuman pelangsingan yang lain, RxLite mempunyai rasa koko semulajadi dan tanpa pengawet. Kalau hendak dibuat perbandingan, rasa dan teksturnya tidak ubah seperti Milo kurang manis.

2. Bagaimana cara penyediaannya?
RxLite datang dalam bentuk sachet pracampur, jadi anda hanya perlu bancuh ke dalam 150 ml (cawan kecil) air panas atau sejuk (jika sejuk, gunakan RxLite Shaker yang datang percuma dengan setiap pembelian Pakej Copycat RxLite).RxLite juga boleh dibancuh bersama susu, soya malah boleh dibuat "shake" buah-buahan seperti pisang untuk rasa yang lebih mengenyangkan.

3. Bagaimana ia berfungsi?
RxLite mengandungi bahan-bahan utama iaitu Carcinoga Cambogia, L-Carnitine - dua bahan yang telah terbukti secara saintifik membantu membakar lemak. Selain itu, ia diproses dengan medium Rx-Water yang menjadikannya berAura. Ia diadun dengan Koko asli (Flavoids) yang bersifat anti kanser melebihi teh. Dengan mengambil Rx-Lite sebelum sarapan & makan tengah hari, ia akan memberikan anda tenaga extra serta rasa kenyang yang asli. 2 bahan utama tadi akan mula bertindak membakar lemak berlebihan dari badan anda dan anda akan rasa badan lebih ringan tanpa ada kesan sampingan yang merbahaya. Sebaliknya anda rasa bertenaga dan sihat. Namun pun begitu, Dr. Noordin menyarankan agar kita mengurangkan 'portion' pengambilan karbohidrat seperti nasi semasa mengamalkan Rx-Lite. Sebaliknya, menambahkan 'portion' lauk-pauk kita termasuk sayur & buah-buahan. Anda akan dapat rasakan perbezaannya serta berpeluang mendapat berat badan yang ideal.

4. Berapakah sukatan yang diperlukan?
Bagi mereka yang ingin mengurangkan berat badan, adalah dinasihatkan anda mengambil minima 2x sehari dan maksima 3x sehari. Gantikan sarapan, makan tengah hari dan minum petang anda dengan RxLite. Jika tidak tahan lapar, minum sebotol air bersih dan menyihatkan seperti RxWater atau ambil buah-buahan.

5. Siapa yang tidak boleh mengambil RxLite?
RxLite tidak sesuai bagi:
1. Kanak-kanak di bawah 12 tahun,
2. Ibu mengandung,
3. Mereka yang mempunyai sejarah sawan
4. Mereka yang mempunyai masalah jantung yang kronik
5. Ibu yang menyusu tidak digalakkan mengambil RxLite walaupun kandungan L-Carnitine tidak banyak sehingga memudaratkan. Ini kerana setiap individu mempunyai tahap penapisan yang berbeza-beza. Bagi kebanyakan ibu menyusu, kandungan kimia tidak akan sampai ke susunya, tetapi terdapat kes-kes di mana badan ibu gagal menapis dan mudah menyerap ke dalam susu.

Harga:-
1 kotak of 30 paket = rm138...
2 kotak termasuk ahli = rm208 (tak masuk pos)....
10 pakets (trial pack) = rm50 termasuk pos...

[Diet plan included from my upline yang ada pengalaman menguruskan badannya daripada 82kg kpd 58kg in 3 months]



Thursday, February 11, 2010

Miracle Mask Promotion!!

1 box of Miracle Mask ~ free sample of Miracle Neem Scrub for you to try. (RM21 inclusive post)

Memang best MM ni...jerawat cepat kering. Nak jadi pun boleh tak jadi :)

Here are a few testimonies to share (from Nur's customer, credit to Nur (pengasas MM):~

eza_e09: salam kak
ieza_e09: aah best arr gune die...mase tuh iza ade pakai foundation baru
ieza_e09: tiber2 naik banyak giler jerawat cam bengkak
ieza_e09: malam tuh iza tepek mask tebal2..
nurmillionaire:
ieza_e09: sok dah kecut
ieza_e09: mase tu risau gak kan boleh ker elok muka..alhamdulilah lah mase tuh jerawat yg penuh satu muka tuh ilang
ieza_e09: huhuhu
ieza_e09: parut jerawat kat muka pon makin pudar
ieza_e09: iza pakai malam campur ngan susu segar....smooth je rase

Sunday, February 7, 2010

La Cure~Salt Soap (90gm)


Product Details:
La Cure Salt Soap is made of 100% pure natural oils with Dead Sea Salt that contains valuable minerals essential to healthy glowing skin. This soap cleanses and replenishes whilst helping to eliminates impurities of the skin thereby restoring the skin’s PH balance.

Contents:
Natural Oils blended with Dead Sea Mineral Salts.
Free of detergents and animal fat.

Usage:
• For Dry and Normal skin.
• Regular use for face, hands and body.
• For best results and maximum benefits, leave on your skin for 2-3 minutes, then rinse with lukewarm water.

Benefits:
• Nourishes your skin with minerals.
• Leaves your skin silky-smooth.
• Reduces complexion impurities and removes dead skin cells.
• Detoxifies and exfoliates the skin.

Introduction Price: RM30
Delivery: RM5

Thursday, February 4, 2010

La Cure~Mud Soap (90gm)

Product Details:
La Cure Mud Soap is made from Natural Oils with mud from the Dead Sea known as one of the world’s richest sources of salts and minerals. This rich lathering soap stimulates, revitalizes, purifies and soothes the skin. It also removes deep-seated impurities to detoxify and exfoliate the skin.
Contents:
Natural Oils blended with Dead Sea Mud.
Free of detergents and animal fat.

Usage:
• For Oily and Normal skin.
• Regular use for face, hands and body.
• For best results and maximum benefits, leave on your skin for 2-3 minutes, then rinse with lukewarm water.

Benefits:
• Reduces acneas well as skin impurities by removing dead skin cells.
• Leaves your skin silky-smooth.
• Nourishes your skin with minerals.
• Purifies the skin from intensive make-up use.
• Detoxifies and exfoliates the skin.

Introduction Price: RM 30.00
Delivery: RM 5.00

Products From The Dead Sea~Jordan


Although called the “Dead Sea”, this sea and the whole region on its shores is very much alive. The Dead Sea lies 1,312 feet below sea level. It is the lowest point on earth and is one of the most saline lakes in the world.

It is mainly fed by the Holy Jordan River and is a terminal lake, which loses huge amounts of water by evaporation into the hot dry air.

This results in high concentration that is particularly rich in chloride salts of magnesium, potassium, calcium, bromine and many other important minerals.

Millions of people have known the uniqueness of the Dead Sea for centuries as a single source of health and beauty.This is the only place in the world with this particular combination of exclusive spa benefits.

Discoveries show that the ancient people visited the Dead Sea over 4000 years ago. King David, Herod, the Roman Emperor Vespasian and many of time's subsequent royal and wealthy travelers, have all made a point to treat themselves to the therapeutic and restorative properties of the Dead Sea. King Solomon made gifts of Dead Sea Salts to the Queen of Sheba.

Marc Anthony attempted to conquer the area for the legendary Queen Cleopatra, who sought its beautifying qualities.

The Dead Sea Therapy has proved itself to be of value in treating number of Dermatological, Rheumatologic and Pulmonary diseases especially psoriasis, Rheumatoid arthritis, osteoarthritis and eczema.
As a health spa, the Dead Sea offers to patients an opportunity to treating various skin ailments.

Saturday, January 30, 2010

~Maajun Bondaku (MB) ~ from Sis Lana...Jom Cuba!!


Saya sendiri dah dekat 1 tahun makan majuun bonda kak lana ni. Memang best & dirasai kehebatannya...hehe...tak percaya cuba tanya suamiku...huhuhu....

Dipetik dari blog kak lana.....

Maajon ini 100% diperbuat dari HERBS yang terpilih yang semestinya berseh dan Halal.. Maajon Bondaku bebas dari segala bahan2 chemical yang tidak diingini mahupon steriod yang bisa memudaratkan badan.

>> MASAKAN waktu preggy @ Menyusu badan pon bole telan MB neh

Ia "HOMEMADE" taww. Lana ingin berkongsi apa yang Lana hadapi dan rasai penangan Maajun Bonda Lana ni..

Tinggi Lana 162cm ..berat masa anak dare 58 >>mase peknen si twins berat lana mencecah 85 kg.......then back to normal 58

>> peknen yang kedua 79kg then back to normal

>>the last one in May 2007 berat Lana 82kg & now back to normal........ Seriuosly I NEVER Bluff uols...ini hakikat bukan 'statement' yg saja2 ...

Takyah nak masuk GYM atau beli barang mahal2 utk kuruskan badan taww... Lana tak penah beli maajun kat pasaran lain..

Khasiat Maajun Bondaku

1. mmg bagus utk merapatkan serta memantapkan lagi vagina.

2. Ia juga boleh mementenkan body kite

3. Menghilangkan bau2 yg tidak diingini kat vagina kite..

MALAH MENGHARUMKAN lagi adala

4. Menghilangkan discharj iaitu bendalir dibahagian kemaluan kita

5. Memanaskan lagi kita punya kemaluan...takdelah sejuk @ telus jer bile bersama

6. Menghilangkan rasa lenguh2 urat mahupon letih sendi2

7. Melahirkan AURA yang luar biasa terhadap si suami (BAGI YANG ILANG NAFSU)

8. "Grip' yg luar biasa

9. Meringan badan terutama sekali bila bab2 bangun pagi dari tido

10. Mengeluarkan angin dlm badan 11. Mengeluarkan segala darah2 kotor yg kaler itam serta berketul2 yg 'terpendam' during period

12. Dlm masa yang sama mencuci peranakan kita tu..inyaalah leh peknen (tawakal Inallah)

13. Utk AWET MUDA?????? of kos lewwww 14. Melambatkan Monapaus

15. MEngurangkan Sinus 16. Meng 'Glowingkan' kulit muker dan MENG'GEBUS'KAN pipi

17. Mengurangkan Scar .iaitu bekas2 jerawat kat muker

18. Memperbanyakkan SUSU IBU buat ibu2 yg menyusu t*tek

19. Menghilangkan Segugut 20. Melawaskan 'PElaburan' setiap pagi

21. Membuang sume toksik2 yg 'beranak pinak' dlm badan tuh

22. Menambah TENAGA yg luar biasa

23. MEnghindarkan diri dari BAU tubuh badan....

24. Mengecutkan Rahim pada waktu berpantang

25. Memejalkan serta memontokkan payu dara agar kedudukannya 'terletak' jer ..

MAAJUN BONDAKU JUGA SESUWAI UTK KAUM ADAM SELAKU SUAMI KITA

BEnefit yg boleh diperolehi seandainya SOMI join sama adalah :-

1. MENolong Membantu PErmasalahan EJAKULASI PRAMATANG

2. Memantapkan anggota tubuh badan (PLS refer my hubby nyer body) MANTAP SEHH!!

3. Mengurangkan keletihan

4. UNLIMITED ENERGY yang ada

5. Insyaallah boleh 'membesarkan' saiz Z*K*R

6. Meng'Glowing'kan kulit muker...

7. Menghilangkan Scar jerawat yg ade

8. Melawaskan pembuangan air besar + air kecil

9. MEngempiskan perut INCASE uols nyer hubby perut buncit @ boroi

10. Menguatkan sume yang ada ..dari A - Z.. dan Yang Pasti.........Yang Paling Best

>> Menjanjikan Every Single Night Persis First Night "Mencengkam" abess sehh! ~ Pesan Bonda biar ia Hangat & Tidak hambar...(utk elakkan somi membuka New branch)

BOLEH MAKAN/TELAN MASE PERIOD AGAR DARAH KOTOR YG KELUAR TIDAK BERBAUR HANYIR ...

Yang pasti ia tidak disaluti ngan kapsul.......ORIGINAL gentel (takde laa lembik sgt) ..ia feksibel ....korunk leh wat bujur agar telus ngan anak tekak korang macam zmn nenek kita mana ada sarung2 nie.. terus je telan baru rasa orginality..

>>> Pada pendapat kak lana jamu yang ada 'sarung' ia mengambil masa utk dihadam tapi Maajun Bondaku ini bila telan jer terus ia akan 'absorb' dlm badan kita TEpuk Dada tanya selera

SIAPA YANG NAK CUBA.....BOLEH ORDER DARIPADA MAZ.........

SMS: 013-294 1101 or email: mazlinda73@gmail.com


SEBOTOL BERHARGA RM22 (ADA 30 BIJI DALAM TU)

segala pembelian melalui MAYBANK2U

(114169712585 Mazlinda Abd Latif)

sebtl RM 28 inc pos (Sabah & S'wak RM30)
2btl RM50 inc (Sabah/S'wak RM52)
sebtl ada 30 biji dlm tu bertahan utk 5 ari jerk sebab uols kena telan 6biji sehari
stock sebulan 6btl RM140 inc post (sabah/sarawak RM142)


Wednesday, January 27, 2010

Sinus Herbs



Also availabe ~ 1pkt (additional pkt add RM5)
Semenanjung: RM8
Sabah & Sarawak: RM10
(harga termasuk poslaju)

Set Bersalin


Set Bersalin FCU Miracle (home-made dari kampung) untuk kegunaan 100 hari dilengkapi:~

300 biji Jamu Multipurpose
60 biji Neem Plus
Losyen panas utk ibu (guna utk urut dan buang angin)
Pilis
Miracle Mask
Neem Scrub (utk scrub badan hilangkan daki2)
Minyak angin baby
Minyak pulang dara (untuk kembali dara :))
Herba utk sauna, muka dan bertangas
Pencuci Muka Ninetynine(ada 99 ingredient dr buah-buahan,sayur,ulam,herba&susu kambing)
Teh Herba

RM 300.00 (harga promosi)
RM 350.00 (harga asal)
Kos Penghantaran: RM 10.00

Sunday, January 10, 2010

Nippon Lipo Pad ~ Ingin menurunkan berat badan dengan mudah, cepat dan selamat?




NIPPON LIPO PAD kami telah menjadi ‘Produk Jualan Terbaik' di Jepun sejak ia dipasarkan pada tahun 1990.

Haba yang dikeluarkan dari NIPPON LIPO PAD akan meningkatkan perpeluhan tapak kaki di mana pada masa yang sama, mampu mengeluarkan bahan-bahan toksin dari badan.

Tapak kaki adalah bahagian di mana mempunyai paling banyak hujungan saraf yang terdapat di dalam badan kita. Oleh itu, NIPPON LIPO PAD berfungsi baik pada tapak kaki untuk mengeluarkan sisa dan toksin-toksin yang sedang disingkirkan dalam bentuk peluh.

BAHAN RAMUAN:
• Bamboo Vinegar
• Wood Vinegar
• Serbuk Mutiara
• Turmalin
• Kitin Kitosan
• Daun Lokuat
• Shokubutsu-Seni
• Silika Tulen
• Dokudami Hout-Tuynia cordate

FUNGSI-FUNGSI:
• Meningkatkan pembakaran lemak
• Membuang toksin dalam badan
• Melegakan kesakitan yang disebabkan oleh lebam-lebam, sakit lutut, sakit belakang, penyakit sendi, artritis, gout, tinitus dan sebagainya
• Meningkatkan sistem imunisasi
• Membantu sistem limfa dalam penyahtoksikan semula jadi
• Melancarkan pengaliran darah
• Membantu dalam penyingkiran bahan logam berat
• Mempertingkatkan kualiti tidur

CARA PENGGUNAAN:
Lekatkan permukaan perak beg herba ke atas plaster lalu lekatkannya pada gerbang kaki anda (Cadangan: Untuk memperoleh hasil maksimum, rendamkan kaki anda di dalam air suam [5-10 minit] sebelum menggunakannya). Pakaikan sekurang-kurangnya 8 jam untuk hasil yang lebih berkesan. Anda boleh memilih sama ada memakainya pada waktu siang ataupun malam.

Adalah normal jika anda mengesan haba dikeluarkan oleh NIPPON LIPO PAD semasa digunakan. Selepas penggunaan, bersihkan tapak kaki anda dengan air.

Harga Pasaran ~ RM399 sekotak
Harga Ahli ~ RM350 sekotak
(Sekotak = 20 keping/10 pasang)

Harga Pek Percubaan ~ RM 45.00 sepasang (2 keping untuk sekali pakai) (Beli lebih boleh dapat diskaun %)


***POS PERCUMA***

Berminat untuk mencuba?? Atau ada sebarang pertanyaan? Sila hubungi saya via chatbox.

Happy New Year 2010!

Happy New Year 2010!!

May this be a better year for all of us than previous years!

Sorry for not updating for quite some time. Now I'm back with more new interesting products!
Stay healthy & beautiful!! Check it out & keep coming back!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails